Please use this identifier to cite or link to this item:
http://data.ute.udn.vn/handle/123456789/1456
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Tran, Thu | - |
dc.date.accessioned | 2023-10-09T03:00:58Z | - |
dc.date.available | 2023-10-09T03:00:58Z | - |
dc.date.issued | 2023-10-09 | - |
dc.identifier.uri | http://data.ute.udn.vn/handle/123456789/1456 | - |
dc.publisher | Khoa Công nghê Thực phẩm, Trường ĐH Sư phạm Kỹ thuật, Đại học Đà Nẵng | en_US |
dc.subject | Cà phê, chè , cacao, hạt có dầu | en_US |
dc.subject | dầu, cà phê hòa tan, bơ cacao, sô-cô-la | en_US |
dc.title | Bài giảng CNCB Cây nhiệt đới | en_US |
dc.type | Other | en_US |
Appears in Collections: | Bài giảng bộ môn Công nghệ thực phẩm |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Bai giang slide CNCB cây nhiệt đới-2023.pdf Restricted Access | 13.64 MB | Adobe PDF | ![]() Sign in to read |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.