Please use this identifier to cite or link to this item: http://data.ute.udn.vn/handle/123456789/1464
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTran, Thu-
dc.date.accessioned2023-10-09T04:03:49Z-
dc.date.available2023-10-09T04:03:49Z-
dc.date.issued2023-10-09-
dc.identifier.urihttp://data.ute.udn.vn/handle/123456789/1464-
dc.publisherKhoa Công nghê Thực phẩm, Trường ĐH Sư phạm Kỹ thuật, Đại học Đà Nẵngen_US
dc.subjectAn toàn vệ sinh thực phẩmen_US
dc.subjectđề cươngen_US
dc.titleĐề cương Lý thuyết An toàn vệ sinh thực phẩmen_US
dc.typeOtheren_US
Appears in Collections:ĐCCT ngành CNKT Thực phầm

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3-DCCT ATTPham.pdf
  Restricted Access
232.62 kBAdobe PDFThumbnail
 Sign in to read


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.