Please use this identifier to cite or link to this item:
http://data.ute.udn.vn/handle/123456789/1460Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Tran, Thu | - |
| dc.date.accessioned | 2023-10-09T03:21:56Z | - |
| dc.date.available | 2023-10-09T03:21:56Z | - |
| dc.date.issued | 2020-10-09 | - |
| dc.identifier.uri | http://data.ute.udn.vn/handle/123456789/1460 | - |
| dc.publisher | Khoa Công nghê Thực phẩm, Trường ĐH Sư phạm Kỹ thuật, Đại học Đà Nẵng | en_US |
| dc.subject | sản phẩm thịt, thủy sản | en_US |
| dc.title | TN CNCB Thịt- Thủy sản | en_US |
| dc.type | Other | en_US |
| Appears in Collections: | Bài giảng bộ môn Công nghệ thực phẩm | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| bai giang TN CNCBTTS.pdf Restricted Access | 1.46 MB | Adobe PDF | ![]() Sign in to read |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
